TAPAHTUMAT

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tuorsniemi Spirit pop up -kartano tarjoaa pienille juhlillesi tunnelmallisen paikan. Voimme järjestää pop up -toimintaperiaatteen mukaan satunnaisesti juhlia omassa kodissamme. Alkolipitoiset juhlajuomat voi tuoda itse mukanasi. Me annamme lasit käyttöön!

Joulun alla saatan järjestää kartanolla muutaman tilaisuuden. Pieni kamarikonsertti, thaimaalainen ruokapäivä, joulumyyjäiset  - kaikki on mahdollista, mikäli minulta liikenee aikaa muiden töiden ohessa.

Taiteilija Johanna Oras on lupautunut maalaamaan kartanon kappelia. 100-vuotiaan Suomen taiteilijoihin kuuluva Johanna oli erittäin kiireinen koko kesän, joten Tuorsniemeen hän ei ehtinyt. Toivottavasti ensi kesänä sitten.

Kappelihan on kartanon entinen kellari, joka sijaitsee tiilimakasiinissa. Se puolestaan on Porin vanhimpia rakennuksia ja jo sinällään arvokas ja näkemisen arvoinen. Kahden vuoden sisällä makasiiniin saadaan uusi katto. Museovirastolta saatu avustus korvaa katosta kolmasosan, ne loput pitäisi vielä kerätä jostakin...

Tapahtuma on yleisötilaisuus. Kappelin koristemaalaamista voit tulla seuraamaan samalla kun järjestämme pihapiirissämme jotain muutakin kesän tulemisen riemujuhlaa. Pihamyyjäisetkin ovat taas luvassa tänä kesänä ja navetan ja vintin siivoustalkoot sen kun jatkuvat.

Kun koronatilanne sallii, järjestämme varmasti kartanolla jotain kivaa, ravintolapäiviä tai muuta mukavaa. Myyjäiset kuitenkin järjestämme jatkossa ulkona ja pihapiiriin kuuluvissa rakennuksissa ja pyhitämme sisätilat ja salit ruokatapahtumiin. Seuraa näitä sivuja ja pysy tilanteen tasalla.

terveisin Paloma Paula, Tuorsniemi Spirit pop up -kartanon emäntä