Pop up -majoitus ja -tilaisuudet

Tuorsniemi Spirit Menu koostuu pop up -majoituksesta, juhla- ja muista tapahtumista sekä second hand -"romujen"myynnistä. Toimintamme on satunnaista tyyliin "tule meille, jos meille sopii". Olemme kartanon kunnostamissa vasta alussa. Moni paikka on rempallaan ja odottaa remonttia vielä pitkään. Voitkin bongata Paloma Paulan työnsä ääreltä sisustamasta tai kunnostamasta.Teemme kaiken teemme mahdollisimman pienellä rahalla, ekologisesti vanhaa kierrättäen. Uutta emme kartanoon hanki, vaan sisustuskin luodaan vanhoilla huonekaluilla ja esineillä. Vain välttämätön kunnostetaan. Ideana on tehdä se intuitiolla, kauniisti elämyksiä sekä itselle että muille tuottaen.

Pop up -majoituksesta, second hand -myynnistä ja mahdollisista tapahtumista saadut tulot menevät lyhentämättöminä kartanon kunnostamiseen.

Aamiainen tarjoillaan alakerran ruokasalissa noin klo 9. Jos haluat itse valmistaa oman aamiaisesi, ilmoita siitä kun saavut. Yläkerran keittiössä voit myös itse valmistaa väli- ja iltapalaa silloin kuin sinulle sopii.

SACKLÉNIN SALIT JA JUHLAT

Juhlasalissa ja ruokasalissa on kauniit, romanttiset ja vanhanaikaset puitteet järjestää esimerkiksi pieniä perhejuhlia, konsertteja ja tapahtumia. Rippi- ja yojuhlat järjestän mielelläni. Piano, sähköurut sekä vanha pietarilainen flyygeli ovat käytössänne.

0

Kymmenen hengen ruokajuhlat, ompeluseurat kahvitarjoiluineen tai kokkikoulu. Ensin menemme sieneen ja marjaan koko porukalla, sitten valmistamme ruoat vaikka Paloma Paulan kirjoittaman Maalataan ruokaa! -kokkikirjan resepteillä.

 5

Pikkupöytiä avulla käyttäen onnistuvat myös hieman isommat tilaisuudet, enintään kuitenkin 30 hengelle. Pihatilaisuut puutarhassa mahdollistavat isommankin määrän osallistujia.


5